Delovne rokavice so mi doma velikokrat prišle prav

Doma smo imeli velikokrat kakšna različna opravila, saj smo živeli na kmetiji, kar pa je pomenilo, da se je vedno moralo opraviti kaj dela. Zato pa sem tukaj velikokrat uporabljal delovne rokavice, da sem si roke zaščitil pred raznimi urezninami in pa podobno.

Tako pa sem imel velikokrat kar nekaj opravka z drvmi, saj smo imeli doma svoj gozd, ter smo se tudi ogrevali na drva. Tako pa sem bil zadolžen za to, da sem nas pripravil za zimo, na ta način, da sem priskrbel zadosti drv za ogrevanje čez zimo. No tako pa sem pri temu gozdarskemu delu, vedno uporabljal delovne rokavice, tako da si nisem poškodoval rok, saj bi se to pri takšnemu delu lahko velikokrat zgodilo.

Delovne rokavice so mi doma velikokrat prišle prav

Prav tako pa smo marsikdaj delali kaj na polju, kjer pa je bilo tudi zelo uporabno, da sem imel pri temu delovne rokavice, saj potem tako nisem imel umazanih rok, kar pa je bilo tudi zelo uporabno, da si tako nisem rabil vedno umivati rok. Nato smo tudi dvakrat na leto škropili, kjer pa so mi te rokavice prišle prav, da mi na roke ni prišlo nič kemikalij, oziroma škropiva, saj to ne bi bilo ravno najbolje za mojo kožo, ker bi mi to lahko ali izsušilo roke, ali pa mi povzročilo rdečico, kar pa ne bi bilo ravno najbolj prijetno.

No tako pa je bil to res zelo pomemben del zaščitne opreme, ko sem delal na kmetiji, oziroma sem se s tem lahko malo zaščitil, ter ostal čist, ko sem opravljal razna dela, tako da si nisem rabil vedno umivati rok, ko sem moral kaj narediti. Ker pa sem jih toliko uporabljal, pa sem si tudi moral velikokrat kupiti nove, saj so se mi te strgale. Na srečo pa sem skozi leta sedaj našel zelo dobro znamko, ki izdeluje delovne rokavice, kateri pa se sedaj vedno odpravim, ko rabim nove.